An excellent restaurant. Excellent service and abundant food very highly recommend to anyone looking for kosher food in Madrid
AJ C.
Tu valoración: 2 New Orleans, LA
I had a similar experience as the other reviewer. The restaurant was empty except for one other table. The owner asked me if I knew what I wanted. I told him that I wanted meat, perhaps a kebab. He said he would give me a variety of grilled meats. First, came the salad plate and then a plate of hamburgers, kebab skewers, and sausages. And a plate of french fries. There was way too much food for one person! When the bill arrived, I was charged 7 euros for the salads, 7 euros for the fries and 45 euros for the grilled meat plate. Moral of the story: never order without first establishing the price in advance and don’t assume anything is included.
Elle N.
Tu valoración: 2 Los Angeles, CA
Went there one evening to have a kosher meal while in Madrid. Being that this is the only kosher restaurant in town i figured i would give it a try. The food was overly salted, over priced and the ambiance was non existent. In addition the waiter which was also the owner totally ripped us off. We ordered 4 main entrees and after 5 minutes the owner asks us if we want some salads while we wait. Having eaten at a Moroccan restaurant before we have come to know that the mini salads are more like bread and butter before your meal and are suppose to be free. We said yes and barely ate any of the salads as they were totally over salted. The meals arrived along with a very large plate of fries which we didn’t order. Thinking the fries came with our meals we nibbled on them. When the check arrived we noticed he charged us 7 euros for the mini salad plate and 7 euros for the fries. Neither of which we ordered. What a great way to rake advantage of your customers. No wonder the restaurant was empty.
Daniel M.
Tu valoración: 3 Madrid
Este restaurante escondido entre las calles de Chamberí, presume de ser el único restaurante Casher(ó Kosher) de la capital. Y de hecho, su sola ubicación, cerca de la Sinagoga de Madrid, le hace ser uno de los pocos en los que judíos y ciudadanos israelíes pueden comer tranquilamente comida certificada por el rabino. Es un restaurante muy pequeño, apenas unas cuantas mesas y con una carta un tanto limitada, aunque por lo general no hace falta reservar entre semana, sí que hace falta los domingos, sobre todo si son muchos comensales. En cuanto a la carta, la comida, aunque indican que es típica sefardí, no deja de estar influenciada por la marroquí, por lo que yo casi la considero más como esta última. Entre los entrantes, aunque hay ensaladas y cuscus, yo siempre me he decantado por unos pastelitos de carne o salchichas envueltos en hojas de parra y el Kefta que es una especie de salchicha de carne picada de ternera o cordero mezclada con piñones y otras hierbas. De plato principal, es preferible pedir cordero, normalmente en forma de chuletillas y las brochetas de ternera o pollo. Pescado también tienen, pero por lo general se reduce a salmón. En cuanto a postres, los típicos dulces árabes con miel, almendras y pistachos, así que no son muy de mi devoción. Aunque el té verde con menta aquí lo preparan como en ningún otro lado. Los precios no son nada baratos, y la comida, aunque abundante, suele rondar los 20 a 30 € por cabeza. Más sí se pide vino. Los principales vinos, casher obviamente, son sobre todo israelíes, y, por tanto, no muy buenos, aunque tienen alguno español. Un punto muy en su contra es el servicio. Pocos camareros, y normalmente la que atiende es la misma dueña, que desde luego, no sobresale por su amabilidad y su simpatía. ¡Ojo! El restaurante, como buenos observadores del descanso del Shabat que son sus dueños, está cerrado viernes noches y sábados.