Activar mapa
Sí | |
No | |
Sí | |
Sí | |
Cena | |
Sí | |
Sí | |
Sí | |
Sí |
Informal | |
Informal | |
Normal | |
Todo tipo | |
No | |
Gratis | |
No | |
Sí | |
No |
Especialidades
Tapas, pintxos, montaditos, cazuelitas, raciones, platos, postres, G&T s
Platos de temporada, carta, menús para grupos, carta adaptada para vegetarianos y celíacos. Carta de vinos con más de 50 referencias.
Our speciality are tapas and basque traditional tapas called Pintxos. Also in Maitea: monthly seasonal recipes, main courses (salads, soups, fish, meat…). Special menu suitable for: coeliacs, vegetarians, large groups…
Wine menu with more tan 50 spanish wines. More tan 14 gins in our G&T menu.
Conoce un poco más sobre la historia de la empresa
Fundado en 1998.
Taberna familiar fundada por dos catalanes, Carlos y Josep Maria y dos vascas, Maite y Milagros apasionados de la gastronomía.
Los hermanos Nico, Andrés y Mateo son la segunda generación y presente de Maitea.
Maitea is a traditional and familiar basque tavern in Barcelona. Nowadays managed by the brothers Montaner (Nico, Andrés, Mateo) who are the second generation in charge of the kitchen and the service of room.