Bobby Gin

Barcelona, España

4.3

Abierto ahora

35 opiniones

Acepta tarjetas de crédito
Wifi gratis

Mapa

Vista de calles

Activar mapa

Información del negocio

Acepta reservas
Reparto a domicilio
No
Para llevar
No
Tarjetas de crédito
Bueno para
Ya entrada la noche
Parking para bicicletas
No
Acceso para minusválidos
No
Bueno para niños
No
Bueno para grupos
Vestimenta
Informal
Ambiente
De moda
Nivel de ruido
Normal
Música
De fondo
Bueno para bailar
No
Alcohol
Todo tipo
Happy Hour
No
Los mejores días
Mié, Jue, Vie
Guardarropa
No
Fumar
No
Terraza
No
Wi-Fi
Gratis
TV
No
Se admiten perros
No
Servicio de camarero
Catering
No
Tiene mesa de billar
No

Descripción

Especialidades

Nice dinners, fine cocktails and love for gin&tonic.

Nice dinners: gin&tonic salmon, cracker foie and apple, vietnamese shrimps, argentinian skirt steak wtih citrus «chimichurri», little bags of beef and shitake, ceviche, iberian wild pork finely sliced, burgers gourmet…

Fine Cocktails: Auteur Cocktails by Alberto Pizarro, considered the best Spanish bartender in 2011.

Love for gin&tonic: 60 references of premium gin.

Conoce un poco más la historia del negocio

Fundado en 2011.

In 2011 two enthusiasts of Barcelona’s magic Gracia district decided to open an establishment that could not be found in its streets. Proposing a place where signature cocktails and creative cuisine mixed together. Alberto Pizarro, Bar Manager of Bobby Gin and winner of the Diageo World Class Competition, is responsible for the creative list of cocktails and gin & tonics. Roger Edo, trained at the prestigious Hoffman School and connoisseur of Mediterranean and Japanese cuisine, successfully achieves that distillates become one more ingredient in all dinners.

Bobby Gin combina coctelería de autor y cocina creativa. Alberto Pizarro, Bar Manager de Bobby Gin y ganador de la World Class Competition organizada por Diageo, se encarga de una creativa carta de cócteles y gin&tonics. Roger Edo, formado en la prestigiosa Escuela Hoffman y gran conocedor de la cocina japonesa, consigue que los destilados sean un ingrediente más en las cenas.

Conoce al Responsable

Alberto Pizarro F.

Responsable

Alberto, 33 years old and born in Barcelona, is not just a bartender. He is a creative person, drawing his ideas in cut crystal and cocktail glasses. Winner of several prestigious cocktail competitions, his most significant achievement has been to be considered the best Spanish bartender in 2011 and to win one of the 5 challenges of the World Class Competition that same year. He adores the world of cocktails, gin distillation and cuisine. And he believes pairing cocktails and food is a great field to investigate. That is exactly what he does.

Alberto no es un bartender. Es un creativo. Sus ideas las dibuja en vasos tallados y copas de cóctel. Ganador de varios y prestigiosos certámenes de coctelería, su logro más destacado fue ser considerado mejor bartender español en 2011 y ganar uno de los 5 challenges de World Class Competition de ese mismo año. Adora la coctelería, la ginebra como destilado y la cocina. Cree que el maridaje es el gran campo a investigar. Él ya lo está haciendo.